jump to navigation

Hari Kecemerlangan & Majlis Penyampaian Sijil 2008 November 9, 2008

Posted by amirnubhan in semasa.
trackback

Salam semua…Akhirnya menjadi kenyataan. Hari Kecemerlangan & Majlis Penyampaian Sijil 2008 PASTI Siti Sarah telah diadakan pada pagi tadi bertempat di Dewan Syura, Kolej Dar Al-Hikmah. Wow! Pelajar-pelajar yang begitu bersemangat sekali dan nampak gembira…….terutama pelajar 6 tahun. Mereka ni berkonvo dan menerima sijil pada hari ni.

Majlis Penyampain Sijil 2008 - 6 tahun

Pelajar Cemerlang Keseluruhan di anugerahkan kepada adik Yasmin Insyirah Muhd Ashraf..TAHNIAH!!!

Pelajar Cemerlang Keseluruhan 2008

Kepada ibu bapa pula, saya berterima kasih atas kehadiaran tuan-tuan & puan-puan. Seronok juga jumpa anda semua. Maklumlah ajk2 seperti kami ni jarang-jarang sekali dpat bertemu tuan2 dan puan2. Cuma kami minta maaf atas keterlewatan program tadi. Agak terkejut juga kami, bila datang ke dewan sana…pihak pengurusan dewan masih tak buka pintu dewan. Aduh! Panik jugalah kami dibuatnya. Dah dibuka pintu, hati pun lagi panas bila tengok kerusi dan aturan di dewan tu tak disiapkan mengikut yang kami telah tetapkan. Apalagi, terpaksa buat sendiri dan atas pertolongan guru-guru dan ajk2…Fuhh!! Nasib baik sempat… Walauapapun, kami tetap gembira dengan kehadiran anda semua.

Kepada guru-guru dan penyelia, saya secara peribadinya saya mengucapkan terima kasihlah..Tanpa anda semua, program ni belum tentu boleh diadakan. Penat?? Tak apa la…Next week we will be going to Kuala Selangor, tempat kelip-kelip. Kita dok sana satu malam dan ajk2 akan bawa famili masing2.

Oklah, apa-apa pun, saya ucapkan terima kasih kepada semua….

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: